VAAHTERAKOTI

   VAAHTERAKOTI   

Palvelupäällikkö, tehostettu palveluasuminen
Männikönkoti, Vaahterakoti
Kristiina Puska
Puh. 040 749 8462
kristiina.puska(at)kauhajoenvanhaintuki.fi

Hoitajat
Puh. 040 705 0373

 

Jukolankuja 2
61800 Kauhajoki

Vaahterakoti on Kauhajoen Vanhaintuki ry:n ylläpitämä 7 –paikkainen muistisairaille tarkoitettu palvelukoti, jossa asukkaalle on tarjolla huolenpitoa ja laadukasta hoito- ja hoivapalvelua ympärivuorokautisesti. Vaahterakotiin on mahdollisuus tulla asukkaaksi Suupohjan LLKY:n sijoittamana. Vaahterakoti sijaitsee Männikönkodin yhteydessä, rauhallisella Männikön asuinalueella kauniin luonnon ympäröimänä. 

Toimintamme tavoitteena on, että asukkaalla on kodikas ja turvallinen olo. Jokaisella asukkaalla on oman näköinen koti, viihtyisä ja valoisa omin tavaroin sisustettu asunto, jossa on omat WC- ja pesutilat. Asuinhuoneiden koot Vaahterakodissa ovat 31 - 32 m².

Vaahterakodissa kohtaamme asukkaan yksilönä, omana itsenään. Asukkaan saama hoito perustuu yksilölliseen hoito-, palvelu- ja kuntoutumissuunnitelmaan. Tutuiksi tuleminen, luottamus ja aito välittäminen tekevät Vaahterakodin ilmapiiristä lämminhenkisen. Asukkaan vierellä kulkijana ja eräänlaisena asianajajana toimii omahoitaja.
 

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat vastalääkettä laitostumiselle ja yksinäisyydelle. Ohjatun viriketoiminnan lisäksi kodin ulkopuolelta tulevat vieraat ja esiintyjät tuovat sisältöä ja piristystä Vaahterakodin arkeen. Haluamme tehdä yhteistyötä asukkaan läheisten kanssa ja heillä on mahdollisuus vierailla Vaahterakodissa milloin tahansa.

Asumaan voi tulla Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän maksusitoumuksella.