Työ antaa enemmän kuin palkan, koska asiakkaat ovat kiitollisia ja tyytyväisiä

Hyvä yhteishenki luo lämpöisen ilmapiirin. Huumori, toistensa tukeminen ja välittäminen takaavat sen, että jokaisen on mukava tulla töihin.

 

Yhdistyksemme voi olla juuri Sinulle paras työpaikka. Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi, koska työkaverit perehdyttävät työhön. Yhdessä saamme tehdä asiakkaidemme päivistä niin hyviä kuin mahdollista.

Työntekijät kokevat yhdistyksen luotettavaksi ja turvalliseksi työnantajaksi

Kauhajoen Vanhaintuki ry:ssä toimimme Yhteiskunnallisen yrityksen arvojen mukaisesti ja tuotamme palvelumme Avainlipun alla.

Palveluasuminen, senioriasuminen, kotihoito ja ateriapalvelut ovat toimialaamme. Sinulle on tarjolla töitä useassa eri yksikössä, erilaisissa tehtävissä ja työympäristöissä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia töitä Kauhajoella

Sinulle on tarjolla töitä useassa eri yksikössä, erilaisissa tehtävissä ja työympäristöissä. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Meitä on moneksi:

lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoitoapulainen, viriketyöntekijä, kotihoitaja, kokki, kiinteistönhoitaja, laitoshuoltaja, toimistotyöntekijä, esimies.

Haemme tällä hetkellä sairaanhoitajaa ja 7 lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi palkkaamme kesäsetelillä kesätyöntekijöitä mm. hoitotyöhön ja ulkoalueiden hoitoon.

Avoinna olevista työpaikoista löydät tarkemmat tiedot facebook -sivuiltamme.

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen!

© 2017 Kauhajoen Vanhaintuki Ry.

Kauhajoen Vanhaintuki ry
Jukolankuja 2, 61800 Kauhajoki

mannikonkoti@kauhajoenvanhaintuki.fi

Puh. 040 183 9444
 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Long Shadow
  • YouTube Long Shadow

Verkkolaskuosoite: 003702088122

Operaattori: Maventa

Välittäjätunnus: 003721291126

Y-tunnus: 0208812-2

 

KVT_logo_slogan.jpg